1Komt de schoonmaakhulp persoonlijk bij mij in dienst?
Cleaning ARNHEM zorgt ervoor dat u in praktische zin wel opdrachtgever bent, maar geen werkgever wordt van de schoonmaakhulp; Cleaning ARNHEM vrijwaart u van alle plichten jegens de hulp die u normaal gesproken wel zou hebben.
2Is mijn hulp betrouwbaar?
De schoonmaakhulpen van Cleaning ARNHEM zijn in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
3Krijg ik een vaste hulp?
Ja. Wanneer u tevreden bent over de schoonmaakhulp blijft zij uw vaste hulp.
4Niet tevreden, wat nu?
Bent u na tussenkomst van Cleaning ARNHEM nog niet tevreden, dan stellen wij u ‘eenmalig’ kosteloos voor aan een nieuwe schoonmaakhulp’
5Hoe gaat de betaling?
Indien u een factuur wenst te ontvangen, betaalt u €2,50 per factuur. Deze ontvangt u eens per maand. Op de factuur staat precies vermeld hoeveel uur er door de hulp bij u gewerkt* is. Deze wordt middels overboeking of een tikkie betaald.

Indien u geen factuur wenst, dan ontvangt u aan het eind van de maand een e-mail met daarin het aantal gewerkte* uren en de kosten van de schoonmaak. Deze wordt middels overboeking of een tikkie betaald.

*U dient de uren goed te keuren d.m.v. het ondertekenen van een urenbrief.
6Betaal ik de schoonmaakhulp door als ik op vakantie ga?
Nee. U bent 100% flexibel in het bepalen wanneer u de schoonmaakhulp inzet. Komt het niet gelegen om welke reden ook, dan geeft u dit een week van tevoren aan ons door.
7Waarom dien ik door te betalen als ik korter dan een week van tevoren opzeg?
Eigenlijk kunt u het vergelijken met de situatie dat u ergens in dienst bent en uw werkzaamheden niet verricht kunnen worden door een stroomstoring. U gaat er dan ook vanuit dat uw werkgever u doorbetaalt. Als er meer dan een week tussen zit dan lukt het ons in de meeste gevallen om vervangende adressen aan de hulp aan te bieden.
8Moet ik thuisblijven wanneer de schoonmaakhulp komt?
Nee, u hoeft niet thuis te blijven wanneer de schoonmaakhulp komt. U kunt ervoor kiezen om de huissleutel in beheer van de schoonmaakhulp te geven d.m.v. een sleutelverklaring. Indien u het wenst stuurt Cleaning ARNHEM u gratis een sleutellabel met code toe met vermelding van ons telefoonnummer. Een eventueel verloren sleutel kan dan niet gemakkelijk in relatie gebracht worden met uw woning.
Solliciteren